Dansk sprogteknologi 

Vi lærer robotter at forstå dansk,
- så du ikke skal skrive engelsk til dem

Vil du have et unikt indblik i maskinrummet bag kunstig intelligens og være en af de første til at prøve de værktøjer, vi udvikler inden for sprogteknologi?

Vi danskere kommunikerer allerede med robotter hver dag! Vi bliver guidet af GPS’en, bliver rettet af stavekontrollen og får foreslået film af Netflix. Men mulighederne med fremtidens sprogteknologier er meget større!

Nogle af de muligheder bliver allerede udnyttet af de store spillere som Google og Amazon – men kun på engelsk. Dansk er for lille et sprog til, at det kan betale sig for udenlandske virksomheder at udvikle sprogværktøjer på dansk.

Så det gør vi!

For hvis vi vil bevare dansk som sprog, og fortsat kunne skrive dansk med hinanden gennem robotter, så skal vi have udviklet gode, danske teknologiske sprogværktøjer. Vi vil udvikle værktøjer, som man nemt kan gennemskue, hvordan virker. Derfor vil vi også lægge værktøjerne offentligt tilgængeligt, som vi udvikler dem, så danske virksomheder, det offentlige, organisationer osv. kan bruge dem til deres digitale udvikling.

Udfyld formularen og få de vigtige opdateringer, mens vi opbygger sprogteknologier inden for kunstig intelligens fra bunden.

 

Eller tag fat i

Principal Organisation Analyst
 
+45 22 25 53 22

  E-bog  

Sådan produktudvikler du med teknologi

E-bogen om SMARTE PRODUKTER giver dig den nødvendige viden, som du ikke må mangle i dit arbejde med smarte produkter.

Den giver et teknisk og et forretningsmæssigt perspektiv på, hvordan du kommer i gang, og hvilke du ikke må overse.

Og hvorfor skal du så det?

Det simple svar er, at det globale marked for smarte produkter er i voldsom vækst – det er en "10 trillion dollar business”.

Dette tiltag er relevant for dig fordi...

Du ønsker at følge den rivende udvikling inden for algoritmer, der kan bruges til at genkende og behandle tekst og tale.

 

Du vil have et unikt indblik i maskinrummet bag kunstig intelligens og være en de første til at prøve de værktøjer, vi udvikler?

Du mener, det er vigtigt,  at vi fremover kan tale dansk med virksomheder og det offentlige, og derfor skal udvikle dansk sprogteknologi til den kunstige intelligens nu.

Alexandra Instituttet A/S
Åbogade 34, 8200 Aarhus N.

Privatlivspolitik